Pierogi ruskie

Nie, to nieprawda, że czas realizacji przepisu to 60 minut.

Mnie zajęło to w sumie 2 i  pół godziny. No tak, może brakuje mi wprawy (raczej zdecydowanie), ale oficjalnie lepienie i gotowanie pierogów ruskich uważam za zakończone. Czy sukcesem? Tego już dowiem się jutro!

http://en.wikipedia.org/wiki/Pierogi

Jutro w Casa Per La Pace organizujemy multikulturową kolację dla mojej grupy ze szkoły języka włoskiego :). Zapowiada się naprawdę międzynarodowe towarzystwo…jak również międzynarodowe potrawy (jak np. japońskie, brazylijskie, czeskie czy rosyjskie…)!

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s